Jump to content


Photo

Choosing Correct Connecting To Tracker


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 KellyGriffin_PortlandOR

KellyGriffin_PortlandOR

    Advanced Pig

  • Adv Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 29 February 2016 - 04:23 PM

Old Fusion user here who's done lots of successful trackings but something's weirdo this time:

 

I've got a quick pan shot of a car. I need to replace the license plate with a different one. I tracked the scene fine, but, when I take my replacement license plate graphic and try to connect it to my tracker, it seems no matter what I choose from the "Connect to Tracker: ___" list, the replacement license plate just doesn't move correctly with the tracker path-- it just "kinda moves". Also, I'm used to the thing connecting to the track jumping to a new start position as soon as the connection is selected (where I then simply make a single reposition adjustment with my Merge XY), but it's not doing it. Just sits there.

 

Anything come to mind as to what I'm doing wrong?

 

Thank you!

 

--Kelly



#2 ShadowMaker SdR

ShadowMaker SdR

    Flying Pig

  • Adv Members
  • PipPipPipPipPip
  • 674 posts

Posted 13 March 2016 - 03:24 PM

Hi Kelly,

 

How many trackers are you using? A single one or a 4 point tracker?

 

Also 'kinda moves' almost suggests that the scale of the two images is incompatible. I'd need some additional info to help you out more.

 

Also, consider posting this on the wesuckless forum as well, since - to be honest - things are becoming a little deserted around here.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users